BVV Barendrecht reist af naar Staphorst

4

In de vierde speelronde van de Derde Divisie treft Barendrecht zaterdag VV Staphorst. Het vlaggenschip speelt alweer zijn derde uitwedstrijd van het seizoen en is de voetbaljaargang vooralsnog dus vooral buitenshuis begonnen.

In Heemskerk boekte Barendrecht vorige week zijn eerste zege van het nog prille competitieseizoen. ODIN ’59 werd met 1-0 verslagen, dankzij een doelpunt van Ramy Salem. In de eerste speelronde speelden de rood/witten met 1-1 gelijk op bezoek bij DOVO, tussendoor was er op de eigen Bongerd eveneens een 1-1 remise tegen Sparta Nijkerk. De equipe van trainer Richard Elzinga is na drie duels dus nog ongeslagen en bevindt zich daarmee na drie speelrondes in de subtop van de ranglijst.

Gastheer VV Staphorst maakt dit seizoen zijn debuut in de Derde Divisie. In het vorige seizoen ging Staphorst aan kop van de hoofdklasse B, maar doordat de competitie werd afgebroken bleef een kampioenschap uit. Toch mocht de ploeg uit Overijssel promoveren, doordat er plekken vrij kwamen in de Derde Divisie vanwege het terugtrekken van beloftenteams. De openingswedstrijd van het seizoen leverde direct een 3-1 zege op bij ODIN ’59, vorig jaar een van de smaakmakers in de Derde Divisie. Ook GOES werd een week later met dezelfde cijfers verslagen (3-1). Afgelopen zaterdag moest Staphorst wel de eerste nederlaag slikken: provinciegenoot Excelsior ’31 nam voor rust een ruime 3-0 voorsprong, die door Staphorst niet meer goed kon worden gemaakt in het tweede bedrijf (einduitslag 3-1). Met zes punten uit drie duels is Staphorst desalniettemin goed aan het seizoen begonnen.

Barendrecht trapt zaterdag om 14.30 uur af tegen Staphorst. Het duel wordt gespeeld op Sportpark Het Noorderslag; bezoekers moeten zich vooraf registreren.

4 Comments
 1. Marco Roos zegt

  Vincent Schreuders. Daar is in ieder geval alles op tijd dicht op zaterdagavond

 2. Vincent Schreuders zegt

  Marco Roos haha

 3. Rob de Graaf zegt

  Marco Roos Dat zal Gerard Meijer niet zo leuk vinden

 4. Vincent Schreuders zegt

  Marco Roos 23.59uur

Laat een antwoord achter