BNR: ‘100ste duel wegens Corona uitgesteld’

2

Het coronavirus heeft ook haar weerslag op het amateurvoetbal. De wedstrijden van veel standaardelftallen worden afgelast na een positieve coronabesmetting. Dat meldt BNR na onderzoek.

In Nederland bestaan ruim 2500 eerste elftallen die wekelijks 1250 wedstrijden spelen. In de eerste maand van officiële wedstrijden zijn nu ruim 100 wedstrijden afgelast. De KNVB maakt zich, met de tweede golf mogelijk in aankomst, nog geen zorgen over de voetbalcompetitie daar zij stellen dat er nog voldoende inhaalmomenten zijn.

2 Comments
  1. Dick Wemelsfelder zegt

    Zal niet de laatste afgelasting zijn, ben ik bang. Gaat voornamelijk om het gedrag van mensen. Hou je op alle fronten aan de regels. Doen we dit niet dan vrees ik dat er voorlopig helemaal geen sport meer mogelijk is. Zeker niet meer met supporters langs de lijn. Geloof me, als fanatiek sportman zou ik dit vreselijk vinden. Of het nog wel blijft kunnen ligt dus aan ons allemaal.

  2. Raymond Metselaar zegt

    gewoon stoppen

Laat een antwoord achter