Berghuis heeft doel: ‘Dat is mij bij Feyenoord nog nooit gelukt’

4

Steven Berghuis maakt zich met Feyenoord op voor een nieuw seizoen in de eredivisie. De vleugelaanvaller wil met Feyenoord wederom zo lang mogelijk meedoen om de bovenste plaatsen en wil dit jaar ook in Europa hogere ogen gooien.

Tegenover Voetbal International stelt Berghuis: ”Er is altijd weer een uitdaging, ook dit jaar weer. Ik wil winnen, met Feyenoord meedoen om de titel, een keer overwinteren in Europa, want dat is me bij deze club nog nooit gelukt, terwijl het zó belangrijk is.” 

4 Comments
 1. Miel Kroos zegt

  Wie is de sponsor van 010

 2. Mitchell Den Ridder zegt

  Miel Kroos jij niet !

 3. Miel Kroos zegt

  Droom Parken Mitchell Den Ridder

 4. Miel Kroos zegt

  Mitchell Den Ridder Droom Parken

Laat een antwoord achter