Barendrecht op bezoek bij DOVO

0

Na een lange periode zonder competitievoetbal begint Barendrecht zaterdag om 14.30 uur de competitie 2020/2021 in de Derde Divisie met de uitwedstrijd tegen DOVO in Veenendaal. De wedstrijd is live te volgen via RTV Utrecht. Wil je de wedstrijd bijwonen? Dan moet je je vanwege de geldende coronamaatregelen registreren via de volgende link: DOVO – Barendrecht.

Trainer Richard Elzinga heeft met zijn team een goede voorbereiding achter de rug. Afgelopen zaterdag werd in de eerste kwalificatieronde voor de KNVB-beker met 5-0 gewonnen van RKVV Erp door doelpunten van Niels Vorthoren (2x), Emilios Samsey, Ugur Altintas en Bart Deprez.

Ook DOVO behaalde de tweede ronde. Na 120 minuten spelen stond het scorebord op 2-2. Een penaltyreeks zorgde voor uitschakeling van Hoogeveen. Trainer en manager Scott Calderwood zag zijn team eerder al in de laatste oefenwedstrijd met 3-3 gelijkspelen tegen 2e divisionist Spakenburg.

Bij Barendrecht ontbreekt Luivienno Statia. Hij liep een hamstringblessure op in de bekerwedstrijd tegen RKVV Erp.

Overig competitieprogramma

Laat een antwoord achter