Barendrecht boekt knappe overwinning in Staphorst

0

Barendrecht heeft de punten meegenomen uit Staphorst. De ploeg van Richard Elzinga wist met 2-3 te winnen. Dirk Muis opende de score uit een corner voor Staphorst waarna Ugur Altintas in de veertiende minuut de stand gelijk trok. BVV Barendrecht kwam hierna aan de leiding door een doelpunt van Danny Monster maar nog voor rust wist Staphorst op gelijke hoogte te komen door Sander de Grote.  Staphorst ging op jacht naar de voorsprong maar had pech dat zowel een inzet van Bakker als van Van ‘t Ende op de lat belandde. 

Na rust leek Staphorst in de 53ste minuut wel op voorsprong te komen maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Een minuut later was aan de andere kant wel raak voor BVV Barendrecht. Niels Vorthoren maakte de uiteindelijk winnende treffer.

Laat een antwoord achter