Al circa honderd duels in amateurvoetbal afgelast door corona

2

In de regio zijn er al diverse wedstrijden afgelast in verband met corona. In heel Nederland zijn er ongeveer 100 wedstrijden van standaardelftallen afgelast. Een woordvoerder van de KNVB reageert: “Het lijkt een flink aantal, maar als je het afzet tegen de 30.000 wedstrijden die er elk weekend wordt afgewerkt, is het in de praktijk relatief klein. We maken ons nog geen zorgen, omdat vooralsnog alle duels kunnen worden ingehaald in de komende twee weken en we voldoende ruimte in het schema hebben om in te halen.”

Later vandaag zal er een overzicht worden geplaatst van de wedstrijden die voor komend weekend zijn afgelast.

2 Comments
  1. Groninger Hopper zegt

    Beleid bij jullie is beter dan hier in noord, veel duels worden op 6 oktober al ingehaald. District noord… https://t.co/rgwkZIBHnO

  2. Berry Fennebeumer zegt

    William van Luttikhuizen

Laat een antwoord achter