ADV: NOCKralingen voor tiende keer naar Marbella

0

NOCKralingen zal komende winter voor de tiende keer afreizen naar het Spaanse Marbella. Waar andere ploegen kiezen voor een verblijf in januari kiest NOCKralingen er steevast voor om in februari of maart naar Spanje te vliegen. ”Dit seizoen zullen wij iets eerder naar Marbella gaan. Wij stappen op 11 februari het vliegtuig in om daar vervolgens vijf dagen te vertoeven. Dit houdt in: trainen, een wedstrijd spelen in een mooi klein stadion en ongelofelijk veel plezier hebben”, opent voorzitter Jaime Mendes. 

NOCKralingen reist wat later in het seizoen af omdat de garantie op lekker weer dan groter is. ”Wij kijken altijd naar het speelschema en bepalen dan een datum. Wij hopen dat het dan sowieso lekker weer is. Wij maken vaak een fietstocht, hebben een strandtraining, spelen voetvolley en uiteraard in de avond karaoke. Voor de activiteiten op de dag is lekker weer dan wel belangrijk.”

Mendes weet waar hij over praat. NOCKralingen gaat zoals eerder geschreven voor de tiende keer naar Marbella via Trainingskampen.nl en Hestia Trainingskampen. ”Wat goed is, is goed! Het hotel is prima en ook het eten wordt prima verzorgd door Jos van Hestia Lounge. Daarnaast zijn ook alle andere zaken goed geregeld en hoeven wij eigenlijk nergens aan te denken.”

Trots

De familievereniging is er trots op dat een relatief kleine vereniging dit weer voor elkaar heeft gekregen. ”Wij zullen met ongeveer 60 personen op (trainings)kamp gaan. Er zullen veel spelers uit de selectie mee gaan maar ook staf- en bestuursleden. Daarnaast maken ook vrijwilligers deel uit van de grote groep. Wij zijn een echte familievereniging en vinden het prachtig hoe jong en oud naar elkaar toegroeien op zo’n kamp. Bij NOCKralingen zeggen we altijd gekscherend; Na Marbella verliezen wij geen pot meer!”

Laat een antwoord achter