ADV: De beste en goedkoopste dugouts van Nederland

0

Bent u als club op zoek naar nieuwe dugouts? Bezoek dan eens www.soccerdeal.nl. Op onze website zijn de goedkoopste dugouts te vinden van Nederland. De dugouts zijn te leveren als vaststaande modellen of verplaatsbare modellen. Tevens kunt u kiezen tussen houtcomposiet of stoeltjes.

Al onze dug-outs zijn volledig handgemaakt en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame bestaat uit speciale aluminium profielen en werd tot één geheel gelast. Aan de onderkant is er een opening voorzien voor de luchtcirculatie. Aan de zijkanten en de steunpoten van de banken zijn er verankeringspunten aanwezig om de dug-out op een degelijke en veilige manier vast te zetten. De wanden bestaan uit transparant, slagvast en uv-bestendig polycarbonaat en zijn bovendien ook verkrijgbaar in een getinte versie.

Bezoek SoccerDeal.nl

Laat een antwoord achter