Aboutaleb: Als er nog iets gebeurt, dan is het over en uit met supporters’

4

Ahmed Aboutaleb geeft Feyenoord nog één kans om de coronaregels onder fans goed na te laten leven. Dat zegt de burgemeester van Rotterdam dinsdagavond in het RTL-programma Jinek. “Als dit komend weekend nog iets gebeurt, dan is het over en uit met supporters in het Feyenoord Stadion.”

Eerder kondigde Aboutaleb aan dat Feyenoord het aantal stewards in het stadion moest verhogen. Feyenoord gaat daarin mee en verhoogt het aantal stewards met 25. “Maar die extra stewards gaan niet helpen”, zegt Aboutaleb.

Tijdens het thuisduel met FC Twente werd de anderhalvemeterregel niet altijd goed nageleefd en maakten Feyenoord-supporters sfeer, terwijl dat vanwege de coronamaatregelen niet is toegestaan. Aboutaleb meldde verder dat hij niet ging letten op het verbale geluid in de Kuip, maar wel op de anderhalve meter.

Feyenoord speelt zondag de eerstvolgende thuiswedstrijd. Dan komt ADO Den Haag in de Kuip op bezoek.

4 Comments
 1. Flip van der Horst zegt

  Zo zo, wat een daadkracht.

 2. Peter Wilkes zegt

  En het voetbal in een stadion

 3. Ed Hoogvliet zegt

  Zou Aboutje weten dat een aantal van zijn “kinderen” ook fan zijn van F’oord ???
  Die krijgen vast geen boete ….

 4. Wim Altena zegt

  We kunnen boos worden maar op één punt heeft de burgemeester gelijk
  Je kan niet iedereen straffen en de gebeurtenissen bij voetbal onbesproken laten

  Het is niet anders

Laat een antwoord achter