Zinkwegse Boys zoekt per direct een enthousiaste trainer voor tweede elftal

0

Ben jij enthousiast, sociaal en communicatief vaardig, een sfeermaker en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de volgende fase bij ZWB? Bij een kleinschalige club waar gezelligheid, betrokkenheid en verbondenheid belangrijke waarden zijn.

Zinkwegse Boys 2 beschikt over een mix van ervaren en jonge spelers waar nog potentieel in zit en speelt dit seizoen weer in de 4e klasse West II (Zaterdag). Afgelopen seizoen is het team vierde geworden en het is de uitdaging om de aansluiting naar ZWB 1 te verkleinen. Het team bestaat uit allemaal positieve, enthousiaste spelers tussen de 20 en 30 jaar. Het elftal zit al in de voorbereiding en de cllub zoekt per direct een aanstormende trainer voor dit seizoen 2020-2021.

Geïnteresseerden kunnen zich melden door het sturen van een korte motivatie en C.V. naar: vvzwb@zinkwegseboys.nl t.a.v. Cees Bakker en Gerard Filius.

Laat een antwoord achter