ZBVH langs SV Ommoord

0

ZBVH heeft de eerste officiële wedstrijd in bijna een half jaar thuis winnend afgesloten tegen Ommoord.

De eerste helft ging gelijkwaardig op, met voor beide teams een handvol aardige mogelijkheden. Het hoogtepunt was een strafschop voor Ommoord die door Sven vd Hoogen uit de hoek werd getikt. In de tweede helft gebeurde er meer. Wessel Schouwink kon voor de 1-0 voor ZBVH aantekenen en vrijwel direct hierna schoot Davey Lodder van dichtbij de 2-0 binnen. Hierna maakte Ommoord de wedstrijd weer spannend door de aansluitingstreffer binnen te schieten.

Echter via Wessel Schouwink, die een terug gekopte bal van Jurriaan van den Berg binnen werkte stelde ZBVH snel weer orde op zaken. Even later wist Schouwink zijn hattrick zelfs de complementeren, door een door Jimmy Andeweg veroorzaakte strafschop binnen te schieten. Jimmy Andeweg zorgde even later zelf voor de fraaiste treffer van de wedstrijd, door een cornerbal in één keer in te draaien.

Door slordig uitverdedigen van ZBVH wist Ommoord tussendoor ook nog twee keer te scoren. Hierdoor eindigde de doelpuntrijke tweede helft in een 5-3 overwinning voor de thuisploeg, in een wedstrijd die veel aanknopingspunten gaf voor het komende seizoen.

DISTRICTSBEKER

Laat een antwoord achter