Zaakwaarnemer claimt Feyenoord-bod op Man van ‘tien miljoen’

2

In Roemenië gaat opnieuw het gerucht dat Feyenoord belangstelling heeft voor Dennis Man. Volgens de zaakwaarnemer van de FSCB-aanvaller hebben de Rotterdammers zelfs een miljoenenbod uitgebracht. Dit meldt VoetbalPrimeur.nl

FSCB, voorheen bekend als Steaua Boekarest, zet met een vraagprijs van maar liefst 15 miljoen hoog in. Feyenoord heeft volgens de zaakwaarnemer een bod van tien miljoen uitgebracht. Hetzelfde zou Norwich City hebben geboden. ”Feyenoord zou een enorme stap voorwaarts zijn, aldus zaakwaarnemer Anamaria Prodan tegenover het Roemeense Digisport.

Bekijk hieronder een video van Dennis Man

2 Comments
  1. Mike Olree zegt

    Jordi van der Heijden

  2. Eric Mars zegt

    Nep nieuws.

Laat een antwoord achter