vv Pernis sluit complex na meerdere coronabesmettingen

1

Helaas zijn er de afgelopen week meerdere spelers van vv Pernis positief getest op corona. N.a.v. deze meerdere gevallen bij onze vereniging heeft de GGD een bron- en contactonderzoek opgestart

Inmiddels zijn er diverse spelers benaderd, ook degenen die zich al hadden laten testen en negatief getest waren en ook deze spelers hebben individueel advies gekregen m.b.t. thuisquarantaine en werksituaties. De GGD heeft ook contact gezocht met het bestuur en als dringend advies meegegeven alle activiteiten t/m zondag 23 augustus te schrappen. Daardoor het eerste elftal van vv Pernis ook niet actief op het toernooi bij LMO.

Dit betreft dus alle trainingen en wedstrijden van de jeugd en de senioren en ook het niet openstellen van de kantine. Dit gerelateerd aan de incubatietijd van de mogelijke besmettingen gerekend vanaf de laatst te herleide besmetting. Vanaf 24 augustus kunnen de activiteiten weer worden hervat.

1 reactie
  1. Mathieu Dijkstra zegt

    Marco van der Have

Laat een antwoord achter