UEFA-Ranking: Feyenoord nipt in Top 100

2

Feyenoord zal het seizoen starten met een plaats in de Top 100 van clubs in Europa. De Rotterdammers staan op de 90ste plaats en zullen daar vermoedelijk ook eindigen. Ajax (21), PSV (40) en AZ (83) staan hoger op de ranglijst.

Feyenoord zal door de derde plaats komend seizoen instromen in de groepsfase van de Europa League. Daarin lijkt een plaats in derde pot het hoogst haalbare. PSV zal, mits het zich voor de groepsfase weet te kwalificeren in de tweede pot terecht komen. 

Komend seizoen lijkt Feyenoord wel te gaan stijgen. De UEFA-ranking gaat over de laatste vijf seizoenen. Omdat Feyenoord vijf seizoenen geleden niet in Europa actief was vervallen er geen punten. Daardoor is Feyenoord, dat in ieder geval zes Europese wedstrijden speelt, verzekerd van een hogere positie op de ranglijst en lijkt het in de toekomst hoger ingedeeld te gaan worden. Wlit u meer of de UEFA-ranking zien, klik dan hier.

2 Comments
  1. Peter Klare zegt

    Triest deze notering

  2. Lars Pieters zegt

    Feyenoord hoor altijd op zeker bij de top 15 a 20 te zitten

Laat een antwoord achter