Tweede speler met corona bij Feyenoord

13

Uit maandagochtend afgenomen nieuwe testen is gebleken dat een tweede speler uit de selectie van Feyenoord besmet is met het corona-virus.

De speler in kwestie, waarvan Feyenoord vanwege de AVG-wetgeving en het recht op privacy van haar werknemers de naam niet bekend maakt, testte afgelopen vrijdag nog negatief. Ten tijde van de wedstrijd zondag tegen Sparta was hij ook niet besmettelijk, zo is volgens clubarts Casper van Eijk duidelijk geworden na analyse van de resultaten. Desondanks is Sparta inmiddels op de hoogte gesteld van de situatie.

Uit de test is verder zo goed als zeker komen vast te staan, dat dit tweede corona-geval binnen de ploeg zijn besmetting heeft opgelopen door contact met zijn ploeggenoot die wegens corona al sinds afgelopen vrijdag thuis in quarantaine zit.

Staf en selectie worden aanstaande vrijdag opnieuw getest in de aanloop naar de tweede oefenwedstrijd van het seizoen, zondag 14:30 uur in De Kuip tegen FC Twente.

13 Comments
 1. Anita Anita zegt

  Ouwes de Bouwes. Kijk dit dan.

 2. Stefana Van Der Linden Vermeulen zegt

  Mike van der Linden

 3. John Tak zegt

  Hoeveel zullen er nog volgen?????

 4. Robin Ariaens zegt

  Wat een puinhoop

 5. Jacqueline Mindikowski zegt

  Dus vrijdag negatieve test, andere speler positief en in quarantaine en nu positief getest, dat was een hele korte tijd van besmetting dan afgelopen vrijdag, bizar.

 6. Yvonne Arts zegt

  Michel Kooi

 7. Mariska El Ouni-Huijser zegt

  Beterschap

 8. Hans de Zeeuw zegt

  Het zijn slechts enkele overeenkomsten met….. zeker geen “ corona patient” dan was er stress geweest.

 9. Bianca Bossers zegt

  Waarom hoeven de spelers geen mondkapje te dragen Rotterdam is toch erg met die corona

 10. Rob Snijders zegt

  Zijn er maar 2. Logisch dat er wel eens iemand positief getest wordt.

 11. Marianne Gödden zegt

  Raar hoor vrijdag niets aan de hand, zondag niet besmettelijk en vrijdag corona. Hoe weet je dat iemand niet besmettelijk is want volgens Rivm is incubatietijd tussen de 4 en 11 dagen. Maar ben blij dat iemand 1 dag voor je besmet getest ben niet besmettelijk was voor anderen.

 12. Peet Fister zegt

  Ja lekker belangrijk

 13. Ed Hoogvliet zegt

  Even pauze houden

Laat een antwoord achter