Tim van Ammelrooy (Trainingskampen.nl): ‘Zelfs bij speelschemawijziging van de KNVB kunnen wij kosteloos annuleren’

0

Voor iedere voetballiefhebber is deze vervelende periode een kwelling! Niets leuker dan samen trainen, naar een wedstrijd toeleven, strijden voor de 3 punten en napraten tijdens de derde helft. Helaas maken de huidige maatregelen dat op dit moment niet mogelijk.

Trainingskampen.nl volgt de verschillende maatregelen in de diverse landen op de voet. Binnen Nederland komen er gelukkig al weer mogelijkheden voor trainingskampen! We hopen dan ook op een sportieve zomer, waarin u zich voor mag bereiden op het komende seizoen en weer samen kunt komen als team. Daarom heeft Trainingskampen.nl samen met hun leveranciers ervoor gezorgd dat zij u geheel ‘Coronaproof’ kunnen ontvangen en kunnen voorzien van een trainingskamp op maat. Natuurlijk rekening houdend met de door de overheid opgelegde maatregelen. Met daarbij bovenop, nog eens flexibele annuleringsvoorwaarden en termijnen.

Winterkampen

Ook voor de winter is dit inmiddels gelukt en samen met hun leveranciers in het binnen- en buitenland hebben zij dezelfde afspraken kunnen maken. En ook hun vaste vluchtpartner Transavia werkt hier graag aan mee! Wanneer u nu boekt, profiteert u dan ook volop van het vroegtijdig en risicoloos boeken. Dankzij de goede afspraken met al hun leveranciers, is Trainingskampen.nl extra flexibel qua voorwaarden. Als het blijkt dat de overheidsmaatregelen in één van de betreffende landen of een nieuwe KNVB planning het trainingskamp in de weg staat kunt u kosteloos annuleren. Het risico van overmacht ligt dus geheel bij Trainingskampen.nl.

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.

 

Laat een antwoord achter