Stad Delft Toernooi: DHC en Concordia plaatsen zich voor halve finale

0

Het Stad Delft Toernooi kent dit seizoen een gewijzigde opzet. Met maar acht deelnemers wordt dit seizoen in twee poules gespeeld in plaats van de gebruikelijke drie. DVV Delft neemt niet meer deel omdat het geen eerste team heeft en Wippolder-trainer Ronald Hes zag geen heil in deelname.

Op dinsdag ging poule A van start met het favoriete DHC, Concordia, SEP en DHL. In de eerste ronde stond op veld 1 de ongelijke strijd tussen DHC en DHL op het programma. Het team van trainer Rob de Lange was met 4-0 duidelijk de betere ploeg. De treffers kwamen op naam van Jordy Brouwer (teruggekeerd van Wateringse Veld/Kranenburg), Jerone Goodett en Jordy Emmerink (2x).

Concordia speelde tegelijkertijd tegen SEP. Het duel eindigde in 1-1. Beide treffers kwamen op naam van een speler van SEP. Kai van Leest schoot fraai, maar ongelukkig in het eigen doel. Vlak voor het eindsignaal kon Tyler van Baalen de gelijkmaker te scoren.

In haar tweede duel had DHC moeite om de muur van SEP te slechten. Een voorzet van DHC kwam terecht op de arm van SEP-speler Kai van Leest. Scheidsrechter Ruben de Groot kende terecht een strafschop toe. Jordy Emmerink wist wel raad met de geboden kans en scoorde in de dertiende minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. 0 – 1

DHL-speler Jeffrey Paanakker miste in de eerste helft een strafschop tegen Concordia. Pas na rust konden de toeschouwers doelpunten bewonderen. Concordia trok de winst naar zich toe door twee treffers van Noah Keus: 2-0.

In de laatste ronde werd bij het duel tussen Concordia en DHC niet gescoord. Ook DHL tegen SEP eindigde in de brilstand: 0-0. Zoals verwacht plaatsten DHC en Concordia zich voor de halve finale op zaterdag 15 augustus. De tegenstanders in de duels die om 13.00 uur beginnen worden op woensdag bekend.

Overige uitslagen

Laat een antwoord achter