Samenwerking Leonidas en SVV van de baan

1

De eventuele samenwerking tussen SVV en hoofdklasser Leonidas die al een tijd in de lucht hing is op de ingelaste ledenvergadering van de Schiedammers, afgelopen vrijdag, van tafel verdwenen.

De Rotterdamse vereniging zocht de samenwerking om op deze manier kosten te besparen. In de constructie zouden er bij samenwerking zowel een SVV (za) en SVV (zo) blijven bestaan en daarnaast een SVV/Leonidas zaterdag en zondag die op respectievelijk derde en hoofdklasse niveau uit zouden komen. Ook zouden de Leonidas leden de keuze hebben om naar Schiedam te verhuizen. Op de ledenvergadering van de Rotterdammers kwam naar voren dat een groot deel van de Leonidas leden dit wel zag zitten.

Pim Koning, de nieuwbakken SVV-voorzitter, ziet de afgeketste samenwerking als een unieke uitdaging die niet doorgaat maar onderstreept dat het voor de Schiedammers absoluut geen ‘moeten’ was.

“SVV is een gezonde vereniging die prima op eigen kracht verder kan. Als een club als Leonidas zich meldt om samen te werken waardoor je direct een grote sportieve sprong voorwaarts kan maken moet je dat natuurlijk serieus onderzoeken. Echter we gaan gewoon door met die we hebben ingezet om op een goede manier verder te bouwen aan een mooie vereniging,” aldus de preses.

1 reactie
  1. Henk Ossewaarde zegt

    Vincent Immerzeel goed lezen.

Laat een antwoord achter