RVV Blijdorp start goed aan voorbereiding

0

Op 8 en 11 augustus is de selectie van RVV Blijdorp het seizoen gestart met twee oefenwedstrijden tegen Overmaas. Zaterdag werd het 2-1 voor Overmaas en dinsdag 1-2 voor RVV Blijdorp. Het waren twee leerzame wedstrijden, waarbij beide teams al hun selectiespelers aan het werk konden zien. Doelpuntenmakers RVV Blijdorp: Ukbe Arslan, Loris Soares Gomes en Jordie Birtantie.

Afgelopen zaterdag was RVV Blijdorp te gast bij sv Simonshaven om wederom twee wedstrijden af te werken. Bij beide wedstrijden werd bij tijd en wijle een goed niveau gehaald en wederom hebben alle selectiespelers hun minuten kunnen maken. RVV Blijdorp heeft beide wedstrijden winnend af kunnen sluiten, de wedstrijd van 12:00 uur eindigde 3-4 en de wedstrijd van 14:00 eindigde in 2-5. Doelpuntenmakers RVV Blijdorp: Ukbe Arslan 3x, Nico Almeida 2x, Adilson Soares, Mats Haantjes, Loris Gomes Soares en Lorenzo Daans.

Omdat RVV Blijdorp helaas nog in afwachting is van het gereedkomen van het nieuwe clubgebouw, wordt er aankomende week op dinsdag uit gespeeld bij Zinkwegse Boys, op donderdag bij sv Rhoon en zaterdag neemt RVV Blijdorp deel aan de eerste editie van “De Leeuwenkuil Bokaal” bij DRL.

Laat een antwoord achter