PPSC wint bij WCR

0

Een Terechte overwinning vooral vanwege het veldvoetbal waar PPSC nog steeds in opvalt, zelfs na 5 maanden niet te hebben gevoetbald.” keek oefenmeester Jerremy Hagestein terug op het treffen.

“Wij stonden al na 5 minuten 2-0 achter. Het was juist goed voor ons om hiervan te herstellen, er was overigens tijd genoeg voor. Het spel werd beter en met de nodige individuele coaching werden wij ook scherper en drukte PPSC de tegenstander helemaal terug naar eigen helft. Hier kwamen ook de vele aanvallen en scoringskansen uit . Zo wist Haroun Boutaybi met een geweldig afstand schot de 2-1 te scoren. In de 2e helft was het Rick Beumer die de 2-2 scoorde met een verwoestend schot. Kort daarop was er 1 uitbraak van WCR die de 3-2 scoorde. PPSC was niet van zijn stuk en bleef aandringen waardoor Patrick Asselman de gelijkmaker maakte.”

De Schiedammers die conditioneel veel beter waren en tot de laatste minuut de baas waren op het veld werden uiteindelijk beloond door een mooi geplaatst doelpunt van Stan de Bruin.

Overige uitslagen

Laat een antwoord achter