Oud-Spartaan Duplan per direct weg bij Westlandia (zo)

0

De Fransman Edouard Duplan maakt komend seizoen geen deel meer uit van de selectie van zondag Derde Divisionist Westlandia. Na zijn profperiode bij Sparta stapte Duplan, ook oud-speler van ADO Den Haag, over naar sportpark De Hoge Bomen.

Het afgelopen seizoen wist Duplan bij Westlandia geen hoofdrol voor zich op te eisen. Bovendien miste hij ook de nodige duels vanwege blessures. Duplan zag dat zelf ook in en nam zelf het initiatief om af te haken bij de selectie van Marcel Koning.

Loopbaan

Duplan kwam in 2006 in Nederland voetballen en startte bij RBC Roosendaal. Daarna volgde Sparta, vervolgens vijf seizoenen FC Utrecht, daarna drie jaar ADO Den Haag en hij sloot zijn profloopbaan weer af bij Sparta. Medio 2019 sloot de inmiddels 37-jarige Duplan aan bij Westlandia en dat avontuur beperkt zich dus tot één – niet afgemaakt – seizoen.

Laat een antwoord achter