Mogelijke coronabesmetting zet streep door Barendrecht – Dongen

1

Het oefenduel van BVV Barendrecht tegen VV Dongen gaat dinsdagavond niet door.

De ploeg uit Brabant zou dinsdag om 20.00 uur de sparringpartner zijn van de rood/witten, maar een van de spelers van Dongen kampt met klachten die een indicatie kunnen zijn van corona. Omdat Dongen elk risico wil uitsluiten en de testresultaten pas woensdag worden verwacht, heeft de club uit de Derde Divisie zondag besloten om het oefenduel met Barendrecht te annuleren.

1 reactie
  1. Robert Pijpers zegt

    mogelijke coronabesmetting? ook al is de pcr test gebruikt en geeft die een positief resultaat is het nog geen bevestiging van een corona besmetting. Stop met testen en laten we ons normale leven gewoon weer oppakken. Je zal zien dat er niets aan de hand is.

Laat een antwoord achter