Mislukte zoektocht naar partner: ‘Leonidas alleen verder met zaterdagtak’

10

Leonidas lijkt alleen met haar zaterdagelftal verder te gaan. De Rotterdamse club zocht de afgelopen weken vergeefs naar een samenwerkingspartner maar heeft die, mede doordat gemeenten een komst niet zagen zitten, (nog) niet gevonden.

Het Algemeen Dagblad meldde eerder dat een samenwerking met Rotterdam United rond was maar verder dan een intentieverklaring is dat nooit gekomen. Overleggen met de Gemeente Rotterdam en het Sportbedrijf Rotterdam hebben echter niet geleid tot een definitieve overstap naar de RFC-weg. 

Leonidas zocht daarna naar een andere oplossing en club maar die werd, ondanks gesprekken met HBSS en Deltasport, niet gevonden. Om financiële redenen lijkt de club nu aan het Erasmuspad te blijven zitten en zal de club alleen verdergaan met het jeugdvoetbal en het eerste zaterdagelftal. Voor de zondag 1, actief in de zondag hoofdklasse, lijkt het doek definitief te gaan vallen. 

Doek valt voor voetbalbolwerk Leonidas

10 Comments
 1. Giorgio Azzaro zegt

  Zoals gebruikelijk…een grote poppenkast…verkeerde mensen op de verkeerde plekken…geen afscheid durven nemen van de dikdoeners en dunschijters…en zoals iedereen weet stilstand is achteruitgang…nu de zondag opgeheven wordt is het een kwestie van tijd eer dat de rest vd vereniging ook opgedoekt wordt

 2. Gert van Nes zegt

  Het is toch in en in triest dat Geert Hof en cs moet lopen leuren met de betaalde tak en nu voor de 3e keer wordt afgewezen

 3. Sander Steenbergen zegt

  Nick Feyenoord

 4. Bob Vellinga zegt

  Morgen komt het nieuws dat Geert Hof samenwerking met TOGR aangaat!

 5. Micha Voermans zegt

  Donat Pavataj

 6. Arjan de Jonge zegt

  Genny Zeegers

 7. Moshinorikudoari San zegt

  Lorenzo Fernández Martín

 8. Johan van der Woude zegt

  Robin Verhage

 9. Ed Hoogvliet zegt

  Er zijn nog genoeg terreinen waar ruimte is ( b.v. DRL ) , maar ja , als Leonidas ook nog een zak met eisen gaat stellen , dan ben je snel klaar.

 10. Bart Ram zegt

  Toch wel leuk dat betalen…. voor een dooie mus en een fooi lopen ballen. Dan heb je überhaupt als speler geen ruggengraat

Laat een antwoord achter