Menno Roodenburg (CION) lang uit de roulatie

1

De eerste wedstrijd van het seizoen had niet beter kunnen beginnen voor Menno Roodenburg. Vlak voor tijd met 9-1 voor staan en drie goals op je naam, je kan je een slechtere eerste wedstrijd voorstellen.

BLESSURE

De dynamische middenvelder probeerde vlak voor tijd nog éénmaal de verdediging van SV Bolnes in verlegenheid te brengen, maar het noodlood sloeg toe! Tussen twee man in probeerde Roodenburg aan de bal te komen en kwam, na een onschuldig duel, verkeerd terecht. De scheids floot gelijk af voor het einde van de wedstrijd en kermend van de pijn verliet de 22 jarige Roodenburg het veld. Het zag er al snel ernstig uit en gevreesd werd voor het ergste scenario.

UITSLAG

Na een scan kwam na enkele dagen het treurige bericht dat Roodenburg zijn voorste kruisbanden in zijn linkerknie heeft afgescheurd. Dit seizoen kan als verloren beschouwd worden en er wacht een lange revalidatie. 

1 reactie
  1. Koos Zwildens zegt

    Jammer vooral als je net bij je nieuwe club begonnen ben

Laat een antwoord achter