Meeuwenplaat houdt thuistoernooi

1
Op donderdag 13-08 en zaterdag 15-08 wordt het traditionele Jumbo Zalmplaat gespeeld. Voor dit toernooi is de primeur van de belijning die dinsdag 11-08 met een robot is gedaan. In verband met de aanhoudende hitte wordt er donderdag 13-08 pas om 20.00 uur gespeeld.  
 
Op het kunstgrasveld wordt Meeuwenplaat – Zinkwegse Boys gespeeld. Een leuke krachtmeting voor trainer Nasser Abdalla die enkele weken geleden afscheid nam als trainer van Zinkwegse Boys. Nasser vertrok door de voordeur met een receptie te zijner ere om de Meeuwen van nieuw elan te voorzien. De geroutineerde scheidsrechter Ben van der Spoel leidt deze wedstrijd. Op het 2e veld (gras) de wedstrijd FC IJsselmonde (zon) – Kethel Spaland (za) onder leiding van leidsman Yusuf Durgunsu.
 
Zaterdag 15-08 om 17.00 uur staat de wedstrijd Meeuwenplaat – Kethel Spaland op het programma. Deze wedstrijd wordt gefloten door Bullent Ozdemir en eveneens om 17.00 uur op gras FC IJsselmonde – Zinkwegse Boys onder leiding van Yusuf Durgunsu.
1 reactie
  1. Winni Kiksen zegt

    Komt dat zien! Komt dat zien!

Laat een antwoord achter