Lex Immers en ADO Den Haag per direct uit elkaar

2

De wegen van ADO Den Haag en Lex Immers scheiden per direct. De club en de 34-jarige middenvelder hebben met wederzijds goedvinden het tot medio 2022 doorlopende contract ontbonden. Ondanks de beëindiging van de samenwerking vertrekt Immers, met veel waardering en respect voor hem als voetballer en als mens, door de voordeur van het Cars Jeans Stadion.

,,Lex Immers is een icoon van de club en zal dat ook altijd blijven”, dat is wat Algemeen Directeur Mohammed Hamdi voorop wil stellen. ,,Hoewel we ondanks een doorlopend contract samen besloten hebben om afscheid van elkaar te nemen, gaan we op een gezonde en goede manier uit elkaar. We zijn Lex zeer dankbaar voor alles wat hij voor de club gedaan en betekend heeft. We wensen hem het beste voor de toekomst.”

Martin Jol (Hoofd Technisch Hart) vult aan: ,,Lex is in zijn jaren bij ADO Den Haag altijd een voorbeeld geweest, zowel binnen als buiten de lijnen. Hij heeft een Haagse mentaliteit en daarvoor gingen mensen jarenlang naar ons stadion. Lex heeft een geel-groen hart en zal hier altijd welkom blijven.”

2 Comments
  1. Jacob Oosterwijk zegt

    Louis Eijkelhof

  2. Ruud Seegers zegt

    Den haag degradeert ? De club komt in een neerwaardse spiraal , niet te stoppen

Laat een antwoord achter