Leonidas (zo) uit hoofdklasse; Negen elftallen teruggetrokken

6

De zondagafdeling van Leonidas zal niet in actie komen in de zondag hoofdklasse. De Rotterdammers hebben de KNVB laten weten het elftal te willen terugtrekken.

De zondag hoofdklasse B waarin Leonidas zou uitkomen zal verder gaan met 15 teams. Daardoor is er komend seizoen maar één directe degradant en zullen de nummer 13 en 14 aan de nacompetitie gaan deelnemen. 

Overige elftallen 

Leonidas zal met haar zaterdagafdeling gewoon gaan uitkomen in de zaterdag derde klasse.  Ook alle andere teams op zaterdag blijven in de competitie. Op zondag zal Leonidas vijf elftallen terugtrekken en ziet het ook vier jeugdelftallen niet meer terug. Één jeugdelftal heeft inmiddels bij de KNVB overschrijving aangevraagd naar Zestienhoven.

Verhuizing

Leonidas hoopte met haar selectie-elftallen bij een andere vereniging in te trekken. De club had voor komend seizoen een groot exploitatietekort. Een verhuizing werd echter niet gerealiseerd. Met de gemeente Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam kon geen overeenstemming worden bereikt en ook met de clubs kwam Leonidas er niet uit.

Doek valt voor voetbalbolwerk Leonidas

 

6 Comments
 1. Geraldino Rozendaal zegt

  Nog goede spelers bij

 2. John Cuvelier zegt

  Stanley Mailoa

 3. Richard de Graaf zegt

  Cor Demmer

 4. Joop Nieuwenhuizen zegt

  Nog tegen gespeeld met HSV kranenburg ,den haag

 5. Ricardo Stam zegt

  Auwel Prins

 6. Jan Keijser zegt

  Kapotgemaakt door figuren zoals in het verleden de oud trainer Frans van Helden

Laat een antwoord achter