Kozak Quentin Jakoba in staf Curaçao

0

Quentin Jakoba is toegevoegd aan de medische staf van het nationale team van Curaçao. Jakoba gaat als Physical Trainer aan de slag bij de ploeg die sinds kort onder leiding staat van bondscoach Guus Hiddink. Jakoba blijft daarnaast ook herstel- en fitnesstrainer van Kozakken Boys.

“Ik vind het een fantastische uitdaging en eer om dit te mogen doen”, aldus Quentin Jakoba op de website van Kozakken Boys. Jakoba, speelde zelf negen interlands voor Curaçao, onder meer tijdens de Gold Cup van 2017 in de Verenigde Staten. “Het is prachtig om na mijn actieve carrière in deze rol actief te blijven binnen het voetbal. Het is natuurlijk een bijzondere bijkomstigheid dat ik de kans krijg zo’n gerenommeerde trainer als Guus Hiddink van dichtbij mee te kunnen maken.”

Laat een antwoord achter