Jeugdafdelingen Alblasserdam en De Zwerver gaan nauw samenwerken

1

De buurverenigingen Alblasserdam en De Zwerver gaan op jeugdgebied een intensieve samenwerking aan. Afspraak is wel dat beide clubs hun eigen identiteit behouden.

De eerste contacten voor deze samenwerking werden twee jaar geleden al gelegd en deze zijn nu formeel beklonken door voorzitter Arjan Maat en Alexander ter Meulen van vv Alblasserdam en voorzitter Arjan van Gemeren en René Struijs van De Zwerver.

‘De intentie van deze samenwerking is om het voetballende kind in de diverse leeftijdsklassen centraal te stellen. Ieder kind dat graag voetbalt verdient het om met plezier te kunnen voetballen. Voor de voetballende jongens en meiden uit de regio Alblasserdam en Kinderdijk is deze samenwerking een mooie gelegenheid om gezamenlijk voor langere periode met leeftijdsgenoten op eigen niveau te kunnen blijven voetballen’, hebben de betrokken clubs dinsdagavond naar buiten gebracht.

Binnenkort zal een eerste initiatief worden aangekondigd. De komende maanden zal de samenwerking verder uitgerold worden en meer vorm krijgen.

1 reactie
  1. Ron van Neck zegt

    Olaf Mouthaan

Laat een antwoord achter