Hoofdklasser Leonidas hoopt in te trekken bij Rotterdam United

5

De Rotterdamse voetbalclub RKSV Leonidas zet in op een verhuizing naar Rotterdam United. De zondag hoofdklasser hoopt op die locatie te gaan spelen. De onderhandelingen met de gemeente Rotterdam lopen echter nog en van een definitieve verhuizing is nog geen sprake.

Leonidas besloot maandag de stekker uit de club te trekken wegens een exploitatietekort voor de komende jaren (LINK). Daarna hoopte Leonidas nog op een voortgang op een andere locatie zoals eerder beoogd was met SVV. In Rotterdam United hoopt Leonidas die partner te hebben gevonden maar een akkoord met de gemeente Rotterdam is er nog niet.

Doek valt voor voetbalbolwerk Leonidas

5 Comments
 1. Groninger Hopper zegt

  Als dit zou lukken, behouden ze dan hun hoofdklasse plek, of kunnen we daar wel streep doorzetten?

 2. Kiran Kowlesar zegt

  Prakash Kowlesar

 3. Leon Leendert zegt

  Lekkere broodjes en hoofdklasse voetbal!

 4. Carlos Steenbakker zegt

  Cas Abbas

 5. Rene Bau zegt

  Pffffffff

Laat een antwoord achter