Heerjansdam niet bij de les tegen Groote Lindt

0

De 5e oefenwedstrijd van dit seizoen speelde Heerjansdam uit tegen Groote Lindt (3e klasse) en verloor (verrassend) met 3-1. En dat was uiteindelijk wel verdiend. Bij ‘de Lindt’ dacht men waarschijnlijk: we doen het anders dan ZBC ’97, dat eerder de week bij Heerjansdam een grote nederlaag moest incasseren. En dus had men bij Groote Lindt de zaken beter voor elkaar.

Heerjansdam, dat veel balverlies leed, veel duels verloor en in een veel te laag tempo speelde, kreeg pas de eerste kans in de 20e minuut. Luc Delmee kopte net over het doel en wat later knalde Jarno Visser naast. De thuisclub deed het beter, want in de 29e minuut kopte Michael Slingerland fraai raak: 1-0. Gevolgd door de 2-0 (43e minuut) van Wesley de Hoog (goede counter).

Na de rust scoorde Richard Clement (mooi afstandsschot) al snel de 2-1 (54e minuut) en Heerjansdam kreeg wat meer grip op de wedstrijd.. De rode kaart voor Koen Botterhuis ( 2 keer geel, 60e minuut) leek (in eerste instantie) niet te deren. Invaller Gert Jan Plaizier dook twee minuten later vrij voor de doelman op, maar schoot de bal langs de verkeerde kant van de paal. Een handvol minuten later schoot Max Klop de 3-1 achter keeper Yoël van Dalen, na een goed uitgevoerde counter.

Heerjansdam start competitie met thuiswedstrijd.

Heerjansdam start de competitie (19 september) met een thuiswedstrijd tegen Nieuwenhoorn, een week later gevolgd door een uitwedstrijd tegen Papendrecht.

Laat een antwoord achter