Gemeente Rotterdam: ‘Geen 7000 maar 3000 toeschouwers in De Kuip’

6

Feyenoord heeft de verkoop van toegangskaarten voor de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam van komende zondag per direct stopgezet. De club heeft hiertoe moeten besluiten, nadat het van de gemeente Rotterdam te horen kreeg dat het niet meer dan 3.000 toeschouwers mag ontvangen. Dit aantal was de afgelopen dagen reeds bereikt.

Eerder kreeg Feyenoord nog toestemming voor de verkoop van 7.000 kaarten voor de vriendschappelijke derby in De Kuip. Naar aanleiding van de verscherpte coronamaatregelen is dit aantal op last van het stadhuis nu teruggeschroefd. Feyenoord – Sparta Rotterdam wordt zondag live uitgezonden op FOX Sports (aanvang 14:30 uur).

Mondkapjes verplicht

Voor alle bezoekers en het aanwezige personeel in De Kuip geldt zondag een plicht tot het dragen van mondkapjes. Deze maatregel is van toepassing vanaf het moment van aankomen bij de rij voor de toegangspoorten om naar binnen te gaan tot bij verlaten van het stadion.

Verder mag Feyenoord nog niet beginnen met de kaartverkoop voor vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Twente op zondag 16 augustus. Hiervoor worden eerst de ervaringen van de wedstrijd van komende zondag afgewacht. Zodra hierover meer bekend is, volgt deze informatie via de officiële clubkanalen.

6 Comments
 1. Stefan Van Dijk zegt

  Echt belachelijk voor woorden!!!!

 2. Raimund Schmidt zegt

  Hij is die UFO gewend daar word toch nooit gezongen

 3. Hans Wester zegt

  Wat gaat er dan gebeuren met de verkochte kaarten boven de 3000? Inmiddels hebben denk ik al meer dan 3000 mensen kaarten om heen te gaan. Iene miene mutte?

 4. Rick Degener zegt

  Hou het toch voorlopig gewoon op nul toeschouwers joh…..

 5. Roosje Behren zegt

  Weinig

 6. Roel van der Schoor zegt

  Flikkers. De kroegen dicht doen, alles maar tegen werken. Nou ik ga niet met een mondkapje op zitten 2 uur in 35 graden. Donder op man

Laat een antwoord achter