Fischer knokt voor zijn plek bij Excelsior: ‘Het ziet er niet positief voor mij uit’

0

“Ik trek er hard aan, voor mijn gevoel was ik juist weer op weg naar het hoge niveau dat ik voor ogen heb. Maar op dit moment lijkt de trainer voor anderen te kiezen”, vertelt Excelsior-verdediger Sander Fischer, die in gesprek met Rijnmond vreest voor zijn basisplaats bij de Kralingers.

Excelsior besloot zaterdagmiddag, met Fischer in de basis, de voorbereiding met een 3-0 nederlaag bij naamgenoot Excelsior Maassluis. “Beschamend, zowel het resultaat als het spel. Gewoon slecht, Excelsior-onwaardig”, vertelt de verdediger daarover.

“Maar laten we eerlijk zijn, zaterdag hebben in principe de wisselspelers en de jonge jongens gespeeld”, vervolgt de 31-jarige Fischer. “Daar zit ik op dit moment bij. Dat ziet er niet positief voor mij uit. Zeer teleurstellend en daar baal je ontzettend van. Ik heb vorig jaar ook niet mijn beste seizoen gehad, niemand van ons eigenlijk.”

“De trainer (Marinus Dijkhuizen, red.) heeft in een gesprek aangegeven dat er nog wat bij moet, dat was misschien ook wel een wake-up call. Het gaat allemaal niet vanzelf. Ik trek er hard aan en voor mijn gevoel was ik juist weer op weg naar het hoge niveau dat ik voor ogen heb. Maar op dit moment lijkt de trainer voor anderen te kiezen.”

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

Bron: Rijnmond.nl

Laat een antwoord achter