Feyenoord trekt Portugese jeugdspeler aan

2

De selectie van Feyenoord Onder 21 heeft een internationale impuls gekregen dankzij middenvelder Bernardo ‘Benny’ Silva. De 19-jarige Portugese jeugdinternational komt over van Benfica. Feyenoord en Silva zijn een tweejarig contract overeengekomen tot medio 2022, met een optie voor verlenging voor nog twee jaar.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, heeft een goed gevoel bij de komst van Silva. ‘Benny heeft de afgelopen tijd al meegetraind met de selectie van Feyenoord Onder 21. Daar heeft hij een prima indruk achtergelaten. Hij is iemand die in de as van het veld voor rust en controle moet zorgen. Nu nog in Onder 21, maar op termijn hopen we natuurlijk dat hij door kan stromen naar Feyenoord 1.’

Silva, die de afgelopen zes jaar de jeugdopleiding van Benfica doorliep, heeft zijn eerste minuten bij Feyenoord Onder 21 er al op zitten. Tijdens het drieluik dat het beloftenelftal van Feyenoord begin augustus speelde tegen Excelsior Maassluis en Sportclub Feyenoord stond hij aan de aftrap van het onderonsje met Excelsior Maassluis.

2 Comments
  1. Wim Goddijn zegt

    Dat zal wel weer een toppertje worden.. De scouts van onze club zijn goed bezig naast de deur.. haha.

  2. Aad van den Ing zegt

    Die spelers hebben ze hard nodig . Feyenoord onder 21 moet zo snel mogelijk de 2e divisie in

Laat een antwoord achter