FC Rijnvogels schrapt trainingen en wedstrijden na coronabesmetting

0

Omdat vrijdagochtend bekend is geworden, dat één van de spelers van de A-selectie van FC Rijnvogels positief is getest op het Coronavirus, hebben de technische staf, de technische commissie en het bestuur direct maatregelen genomen.

De club heeft bovendien informatie opgevraagd bij en overleg gepleegd met de GGD. Het bestuur van FC Rijnvogels heeft dan besloten om voorlopig alle activiteiten van de A-selectie stop te zetten tot 13 augustus aanstaande. De spelersgroep zal zich nu zelf – met hulp van de technische staf – fit moeten houden in de voorbereidingsfase. De eerste activiteit zou zijn op 15 augustus de oefenpartij tegen de Leidschendamse zondag Hoofdklasser RKAVV.

Hiermee worden de trainingen en oefenwedstrijden bedoeld. De komende twee weken zal een nader besluit vallen over de herstart van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De reeds geplande oefenwedstrijden tegen Quick Boys, Noordwijk en Katwijk komen hiermee dus te vervallen.

Laat een antwoord achter