Excelsior trekt Bleijenberg aan

0

Excelsior Rotterdam heeft Lars Bleijenberg voor één seizoen vastgelegd. De 20-jarige doelman maakt komend jaar op amateurbasis deel uit van de selectie van de Kralingers. De in Zeeland geboren Bleijenberg kwam in België eerder uit voor de beloften van Waasland-Beveren en Royal Antwerp FC.

,,Ik ben vanaf 22 juli vier dagen op proef geweest bij Excelsior’’, zegt Lars Bleijenberg. ,,Daarna zijn we in overleg gegaan, maar ik was er snel over uit dat ik dit seizoen hier wilde voetballen. Ik had het enorm naar mijn zin tijdens die vier dagen. De samenwerking met de andere doelmannen en keeperstrainer Ronald Graafland was prima en ik had een klik met de groep. Daarom heb ik redelijk snel de keuze gemaakt om naar Excelsior te gaan.’’

Bleijenberg sluit op amateurbasis aan. Toch wilde hij niet wachten tot er wellicht iets anders langs zou komen: ,,Natuurlijk hoop je op een profcontract, maar het is een moeilijke tijd nu. Ik wil me dit seizoen bij Excelsior laten zien. De club heeft al twee keepers en het is nu aan mij om mezelf te bewijzen tijdens de trainingen. Ik ben een harde werker, dus ik ga ervoor. Met mijn leeftijd kan ik bovendien nog uitkomen voor de onder 21. Aan het eind van dit seizoen lopen de contracten van Alessandro en Maarten af en het is aan mij om een contract te verdienen.’’

Laat een antwoord achter