Elia: ‘Ik ga praten met ADO Den Haag en FC Twente’ (video)

3

Eljero Elia heeft eerst nog met zijn huidige club Basaksehir Europese verplichtingen. Daarna gaat hij zich richten op zijn voetbaltoekomst. Die zou heel goed in Den Haag kunnen liggen, maar ook Enschede. ,,Ik ga kijken hoe de clubs erin staan, wat ze willen. Dan gaan we zien waar voor mij het plaatje klopt”, zei Elia tegen FOX Sports.

Elia heeft sowieso niet te klagen over belangstelling. FC Groningen toonde via Arjen Robben al interesse en ook Fenerbahçe en Panathinaikos zouden de aanvaller graag inlijven. Elia heeft in ieder geval laten weten met zowel ADO Den Haag als FC Twente in gesprek te gaan. ,,Ik ga doen wat ik heb beloofd, ik ga met ADO en met FC Twente praten. Uit respect voor die clubs, voor wat ze betekend hebben voor mijn carrière.”

Frank Schouten, zaakwaarnemer van Elia, heeft laten weten, dat Elia zich eerst zal focussen op het restant van het Europa League-seizoen van Basaksehir.

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1290361796688326658

3 Comments
  1. Timmy Janse zegt

    En Feyenoord dan

  2. Ruud Mantel zegt

    Voor een prikkie dan zeker?

  3. Jan Dijk zegt

    Niet aan beginnen.

Laat een antwoord achter