DVO’32 wint oefenderby tegen HermesDVS

0

DVO’32 en Hermes DVS hebben de oefencampagne afgetrapt met een 6-1 overwinning voor de Vlaardingers. Met twee verschillende helften waarin beide teams volledig wisselden leverde een opvallend wedstrijdbeeld op wat ook terug was te zien aan het score verloop. In de loop van dit voetbaljaargang zullen de regerend Vlaardings en Schiedams kampioen elkaar ook nog treffen in de Supercup, die wegens de corona perikelen afgelopen jaargang geen doorgang kon vinden.

‘We waren nog verre van compleet en ondanks het warme weer wilden we per se een start maken aan onze oefencampagne.” liet DVO’32 oefenmeester Ben Hoogwerf weten. “Zo’n eerste oefenwedstrijd is nooit heel goed en representatief voor het verloop, maar toch heb ik vlagen van onze manier van spelen straks al terug gezien. Met name hoe wij tot scoren kwamen stemt me tevreden. 22 jongens zijn weer 45 minuten verder.”

Net na rust redde Dave Cordemans de Schiedamse eer. “Een sterke tegenstander die veel verder is dan wij” oordeelde Hermes trainer Gokhan Cayir. DVO’32 zag Floris Keijzerswaard de score openen en verder Tim van den Hoeven (2), Wilson Iyame, Wassom El Moussaoui en Emre Cicek scoren.

Overige uitslagen

Laat een antwoord achter