DVO’32 heeft weinig moeite met Simonshaven

0

In en tegen s.v.Simonshaven heeft DVO’32 officieel het seizoen 2020/2021 afgetrapt. Op deze regenachtige zaterdag bleek de thuisploeg uit de gemeente Nissewaard echter niet opgewassen tegen de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf en zijn assistent Mark Zomervrucht. Simonshaven probeerde het wel maar DVO’32  was simpelweg beter. De dit seizoen in de 4e klasse H uitkomende opponent kon de Vlaardingers welgeteld 19 minuten tegenhouden voordat Nick Rutten uit een corner van Wesley de Heij de 0-1 op het scorebord kopte. Daarvoor had Nico Huijer al op de lat gelobt en Colin Pleijsier net naast geschoten  .Colin Pleijsier verdubbelde de score met een droge schuiver, 0-2.

Dit was tevens de ruststand. Bijzonderheid was nog dat de aanvoerder van Simonshaven de rode kaart kreeg voorgehouden van de scheids na een harde charge op Tim van der Hoeven. Na de thee kregen de Vlaardingers na vermeend hands een strafschop maar de sluitpost van Simonshaven pareerde knap de inzet van Colin Pleijsier zodat het 0-2 bleef.Emre Cicek maakte nog een prachtige goal, achter het standbeen langs maar discutabel buitenspel annuleerde de treffer helaas. Dit was echter uitstel van executie want Floris Keizerwaard zorgde met 2 goals voor de 0-3 en 0-4. Tim van der Hoeven maakte 0-5 en de scheidsrechter gaf zijn 2e rode kaart na een flinke overtreding op Annouar Ayachi voor wederom een speler van Simonshaven zodat het de laatste 10 minuten zelfs 11 tegen 9 was.

DVO’32 geloofde het verder wel en de thuisploeg wist zelfs de eer nog te redden. 1-5 . De 1e poulewedstrijd is dus in een ruime driepunter omgezet, volgende week thuis aan de marathonweg wacht VOB uit Overschie als volgende opponent dus gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 29 Augustus 2020 aanvang 14.30 uur . 1e poulewedstrijd districtbeker.

s.v.Simonshaven – DVO’32  1-5 (0-2)

Scoreverloop: 19e 0-1 Nick Rutten, 20e 0-2 Colin Pleijsier, 54e 0-3 Floris Keizerwaard, 59e 0-4 Floris Keizerwaard, 75e 0-5 Tim van der Hoeven, 82e 1-5 sv.Simonshaven.

Opstelling DVO’32 : Mario Stark, Atakan Karacoskun ( c.), Pieter van der Veen (63e Daan ten Broek), Nick Rutten, Jan Jaap van der Berg (63e Emre Cicek), Wesley de Heij, Robin den Breems, Tim van der Hoeven, Floris Keizerwaard (63e Wassim el Moussaoui), Colin Pleijsier (63e Annouar Ayachi), Nico Huijer (73e Gert Jan van der Veen).

 

Laat een antwoord achter