Dimitri Metgod in technische staf Excelsior Maassluis

9

Vanaf komend seizoen zal Dimitri Metgod zijn takenpakket bij Excelsior Maassluis gaan uitbreiden. De huidige speaker bij de thuiswedstrijden van de hoofdmacht zal deze functie gaan combineren met dat van video analist.

Dimitri loopt inmiddels al weer een aantal jaartjes rond binnen de club. Drie seizoenen geleden begon de 38-jarige inwoner van Berkel en Rodenrijs als assistent-trainer bij JO19-1 waarna hij sinds de afgelopen twee seizoenen de vaste speaker is geworden bij de thuiswedstrijden van de hoofdmacht.

Vanaf dit seizoen zal Metgod dus nu ook de technische staf en spelers van het eerste elftal gaan voorzien van video analyses. Een niet meer weg te denken onderdeel binnen de ontwikkeling van het individuele- en teamproces.

9 Comments
 1. Ron de Zwart zegt

  GEFELICITEERD en veel succes Dimitri

 2. Peter Meijboom zegt

  Succes Dimitri mooie vereniging en uitstekend niveau.

 3. Stefan Bode zegt

  Succes Dimitri!!

 4. Ben Smit zegt

  Succes Dimitri Metgod

 5. Michel Feenstra zegt

  Mooie stap vriend!!!

 6. Wilfred Schoonderbeek zegt

  Gefeliciteerd en mooie sportieve successen voor de club, staf en spelers Dimitri.

 7. Jeroen Jansen zegt

  Succes Dimitri Metgod

 8. Marco Bravenboer zegt

  Tricolore!

 9. Julian van Lith zegt

  Leuk man!

Laat een antwoord achter