Coronamaatregelen: Aboutaleb sluit kantine Nieuw Vreelust

6

Burgemeester Aboutaleb heeft de sportkantine op Nieuw Vreelust gesloten. De burgemeester heeft dat besloten naar aanleiding van meerdere overtredingen en het niet opvolgen van de coronamaatregelen. Op het sportcomplex zijn onder meer GLZ/Delfshaven en FC Maense actief.

Rijnmond meldt: ‘In de kantine op Sportpark Vreelust werden op 27 juli controles uitgevoerd. De politie trok zich op die avond zelfs even terug omdat het onvriendelijk werd. Er werd met glas gegooid. In tegenstelling tot de drie andere horecagelegenheden, is de sportkantine niet gesloten om een tweede slechte beoordeling na controle, maar omdat het veiligheidsadvies niet juist is opgevolgd. Er waren signalen dat er onder de bezoekers mogelijk coronabesmettingen waren, maar de vrijwilligers en het barpersoneel zouden zich niet laten hebben testen. De kantine moet uit voorzorg twee weken dicht.’

6 Comments
 1. Rene Ravensberg zegt

  sluit moskee , maar durft niet

 2. Nico Goor zegt

  Wanneer sluit deze burgemeester de Moskee?

 3. Rody van Hemert zegt

  Treurig dat beide clubs worden gestraft!! Maarja wellicht moet de gemeente een oplossing zoeken om beide clubs een eigen kantine te geven.

 4. Maurice Meeuwissen zegt

  En moskeeën die regels negeren dan?
  https://t.co/rnELXKuQ11

 5. Sadi Salman zegt

  Aya Salman Gulsah Salman-Durgunsu

 6. Henk Huber zegt

  weet nog wel een paas supermarkten ook s je het wil weten.

Laat een antwoord achter