Corona: ‘Wedstrijd tegen Jong PSV afgelast, Excelsior M. nu tegen Quick Boys’

0

De oefenwedstrijd tussen Jong PSV en Excelsior Maassluis voor zaterdag 1 augustus is vrijdagavond afgelast. Hieronder de lezing van PSV, waarom de wedstrijd geen doorgang kan vinden. Excelsior Maassluis speelt nu om 15.00 uur bij Quick Boys. Deze wedstrijd zal zonder uitpubliek gespeeld worden. Supporters van Quick Boys zijn op vertoon van de ledenkaart wel welkom.

Op haar digitale thuis meldt PSV: ‘We cancelen de wedstrijden van Jong PSV en PSV Vrouwen van zaterdag, omdat die PSV-teams nog niet getest zijn. Dat geldt ook voor Excelsior Maassluis, de tegenstander van Jong PSV. Ondanks dat het geen verplichting is om voor oefenduels te testen en er geen klachten zijn hebben we besloten om dit tóch voortaan als voorwaarde te stellen.’

Programma zaterdag 1 augustus

Laat een antwoord achter