‘Amateurvoetbal mogelijk zonder publiek’

7

Wedstrijden in het Nederlandse amateurvoetbal en het profvoetbal kunnen alsnog zonder publiek worden afgewerkt, mocht de situatie rondom het coronavirus verergeren. Dat maakte minister-president Mark Rutte donderdagavond bekend in een persconferentie.

Mocht de opmars van het virus zich verder doorzetten, is dat een optie die het kabinet serieus overweegt. Ook burgemeesters en voorzitters van veiligheidsregio’s krijgen hierin een cruciale rol.

7 Comments
 1. Dennis van Eck zegt

  Ze zijn niet goed bij hun hoofd!

 2. Ervin Terzic zegt

  Michael Simons aino waar moet ons publiek dan heen?

 3. Erik de Jager zegt

  Ben benieuwd hoe Dhr Rutte dit dan ziet….., kinderen in de leeftijdscategorie van 7 t/m 17 jaar, hoe komen die bij uitwedstrijden op plaats van bestemming ? De aller jongste hoe komen die überhaupt op de club ? Kortom, makkelijker gezegd dan in de praktijk uitgevoerd……
  Al vrees is dat de volgende stap word dat er helemaal geen Amateurvoetbal gespeeld gaat worden voorlopig……

 4. Moes Taouanza zegt

  Ze slaan echt door. Ze willen de hele economie aan banden leggen, dat zijn juist de inkomsten vd clubs. Maar alle kosten zoals knvb, huurvelden, stroom etc op hun rekening nemen, nee dat weer niet!!

 5. Dirk Van Dam zegt

  De makkelijkste weg kiezen. Supporters weren als ze op vier meter schreeuwen maar als die ex dakloze en verslaafde Willem Engel van ons belastinggeld (subsidie) overal met zijn aanhangers loopt te protesteren, niets aan de hand. Mevrouw Rutte mag van mij opdonderen en al die zgn handhavers neem ik ook niet meer serieus.

 6. Ferry Gommers zegt

  Lijk mij lastig mij de pupillen zonder ouders een wedstrijd spelen

 7. Peter Eshuis zegt

  Ok. Dan gaan we gewoon in de kantine zitten. Zijn we geen publiek, maar gewoon gasten.

Laat een antwoord achter