ADV: Vierpolders voor het eerst op trainingskamp naar Spanje

0

Vierpolders zal deze winter afreizen naar Zuid-Spanje om daar een vierdaags trainingskamp te beleggen. De ploeg van Hans de Heer zal van 8 tot en met 11 januari vertoeven in Torremolinos. De laatste jaren werd het winterkamp van Vierpolders vooral in Nederland doorgebracht. ”Ik regel al jaren het trainingskamp voor Vierpolders. Elke keer is het weer een uitdaging om een nog beter kamp te organiseren als het jaar ervoor. Na contact met Michel Feenstra hebben wij de mogelijkheden bekeken om dit seizoen wel naar het buitenland te gaan. Trainingskampen.nl is hier de ideale partner voor. Zij hebben uitstekende trainingscomplexen en in de omgeving van Torremolinos heb je ook perfecte mogelijkheden voor een avond uit”, zegt teammanager Arno Moret.

Vierpolders heeft ervoor gekozen om te kiezen voor een 4* hotel op all inclusive basis. ”Trainingskampen.nl heeft voor mij alle wensen bekeken en kwam zodoende met een offerte. De spelers vonden dit een goed aanbod en wij hebben besloten om voor het eerst in de historie een trainingskamp in Spanje te gaan beleggen. Wij gaan met 42 personen dus dit beloofd een super leuke trip te gaan worden.”

Hoofdtrainer Hans de Heer zal de spelers in Spanje moeten gaan klaarstomen voor de tweede competitiehelft. ”Bij mijn laatste trainingskamp in Nederland ging ik met Rockanje naar Nijmegen en lag er enkele centimeters sneeuw. Dit is ook leuk maar alle geplande voetbalactiviteiten konden de prullenbak in. Daarna was ik ervan overtuigd dat het anders kan en moet. Ik ben toen met Rockanje en DJS naar Portugal gegaan en dit was super. Het doel is om te gaan trainen onder ideale omstandigheden en vooral ook veel plezier te maken. Deze trip is uitstekend voor de teambuilding.”

 

Laat een antwoord achter