ADV: Spartaan’20 na Marbella nu naar Torremolinos op trainingskamp

0

Omar Khan verbleef de laatste vier jaar als hoofdtrainer in de winter met zijn voetbalclubs in Spanje. Met Nieuwerkerk, Alexandria’66 en Spartaan’20 verkoos Khan ervoor om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft in Marbella. ”Een prachtige plek waar ik graag kom met mijn team. Wij boekten dit bij Hestia trainingskampen en dit was altijd prima verzorgd. Ik kan iedereen aanraden om een trainingskamp naar Marbella te boeken”, zegt Khan.

In het voortraject werd er echter gekozen om eens te onderzoeken of er ook andere leuke plekken zijn om met Spartaan’20 naar toe te gaan. Met de trainers en bestuurslid TZ Jan Akkerman werd gekozen om de mogelijkheden in en om Torremolinos te bekijken. ”Marbella is top maar na enkele jaren wil je ook wel een keer iets anders. Marbella ligt toch iets verder van Malaga af en wij vonden het leuk om ook daar eens een avond door te brengen”, zegt Akkerman.

Spartaan’20 zal van 8 tot en met 11 januari op all inclusive basis verblijven in een 4* sterren hotel in Torremolinos. ”Wij gaan een training beleggen, een wedstrijd spelen en nog een activiteit boeken. Wij houden van een lekker druk programma maar zullen uiteraard ook tijd in ruimen voor veel gezelligheid. Het is altijd een ideaal kamp om ook te werken aan de teambuilding!”

Uitbreiding mogelijkheden Trainingskampen.nl

Het aanbod van Trainingskampen.nl is sinds dit seizoen vergroot. Door de overname van Hestia Trainingskampen is er nu ook de mogelijkheid om naar het mooie Marbella af te reizen voor een trainingskamp. 

Lees ook: https://www.voetbalrotterdam.nl/2020/07/trainingskampen-nl-en-hestia-trainingskampen-slaan-de-handen-ineen/

Informatieaanvraag

 

Laat een antwoord achter