ADV: Inschrijven Najaarsmodules Feyenoord Soccer Schools nog steeds mogelijk!

0

Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de Najaarsmodules van Feyenoord Soccer Schools. Inmiddels hebben zich al ruim 200 kinderen aangemeld voor de tien weken durende serie Talenttrainingen die in september van start gaat. Dus, wil jij lang schitteren op het jeugdcomplex van Feyenoord en tien weken lang werken aan je voetbalskills? Meld je dan snel aan!

Klik hier voor meer informatie.

De trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools staat klaar om samen met jou te werken aan je voetbaltalent. Voorafgaand aan de eerste training ontvang je als deelnemer bovendien ook een uitgebreid kledingpakket, bestaande uit een trainingspak, shirt, broek en kousen. Keepers ontvangen uiteraard een keeperstenue!

De trainingen voor jongens worden op zondag georganiseerd, meiden kunnen op vrijdag deelnemen. Direct inschrijven? Klik op één van onderstaande links en verzeker jezelf van een plaats!

Klik hier voor meer informatie over de trainingsmodule voor jongens. Alle informatie over de Meidenmodule lees je hier.

 

 

Laat een antwoord achter