ADV: Bergambacht komende winter voor vijfdaags trainingskamp naar Albufeira

1

Waar Bergambacht vorig jaar nog voor een winterkamp in Spanje koos zal het dit jaar Portugal aan doen. De selectie, sponsors en begeleiding van Bergambacht zal van 6 januari tot en met 10 januari afreizen naar Albufeira om daar een trainingskamp te beleggen. ”De club heeft goede ervaringen met Trainingskampen.nl en ik als trainer ook”, opent hoofdtrainer Jerry De Groot.

Waar Bergambacht vorig jaar nog vier dagen in Torremolinos zat, is er nu gekozen voor vijf dagen. ”Wij zullen nu om 16:00 uur in de middag vliegen naar Faro. De spelers vonden dit ideaal omdat je er dan in de avond aan kom en je de volgende dag fris aan het kamp kan beginnen.”

De Groot zat enkele jaren geleden met Steeds Hooger ook in Zuid-Spanje. ”Het is super in Zuid-Spanje maar zowel de club als ik wilde eens wat anders. Ik ben lang geleden als speler van Xerxes al eens in Albufeira geweest en dat is ook heerlijk vertoeven.”

Selectiespeler Jordi Potuijt regelde afgelopen seizoenen het trainingskamp van Bergambacht. Dit seizoen zal hij dat ook weer doen met selectiekeeper Roy Pons. ”De afgelopen jaren hebben wij in Barcelona, Valencia, Sevilla en Torremolinos gezeten. Wij vonden met ze allen dat we eens naar een ander land wilde gaan en dat is Portugal geworden.”

Bergambacht zal komend seizoen in Portugal ook gaan deelnemen aan de welbekende Algarve Cup. ”Hier kijken we naar uit. Op deze manier kunnen wij ons ideaal voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Wij gaan met een grote groep van rond de 50 man op trainingskamp dus we hebben er allemaal nu al super veel zin in”, sluit Potuijt af.

1 reactie
  1. Arie Den Otter zegt

    Wij verleden jaar geweest goed vertoeven !

Laat een antwoord achter