Aboutaleb op Rijnmond: ‘Niet van plan om publiek bij Feyenoord te verbieden’

9

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft geen verbod op publiek bij het Rotterdamse betaald voetbal afgekondigd, maar gaat wel in gesprek met de clubs over de maximale hoeveelheid fans bij wedstrijden. Hij reageert daarmee op de uitspraak van premier Rutte, die zich kan voorstellen dat er in Rotterdam geen publiek welkom is bij wedstrijden in het betaald voetbal.

“Ik was niet van plan om onmiddellijk tot verbieden over te gaan,” reageert Aboutaleb vrijdagmorgen op Radio Rijnmond. “We zijn in gesprek met Feyenoord en de andere clubs over het maximaal aantal toeschouwers. Een totaalverbod kan altijd, maar eerst proberen we het onder goede omstandigheden te organiseren. Als dat niet lukt kunnen we het altijd verbieden, maar dat is niet de eerste insteek.”

9 Comments
 1. Sabrina Makkus zegt

  Eerst zien dan geloven bij deze man

 2. Berry Bluemink zegt

  Kijk…….burgemeester die het wel snapt….

 3. Daan Noorlander zegt

  ja hij weet wel dat de hel losbreekt met een verbod

 4. Sjaan Hofstede zegt

  Dan breekt de pleuris uit

 5. Jan Uitenbroek zegt

  Ja eerst zien dan geloven deze man is zo veranderlijk als een kameleon

 6. Ruud van Zanten zegt

  Aldus de dictator

 7. Jan Kempes zegt

  mensen wees verstandig

 8. Sandy Arends-Demmenie zegt

  Mondkapjes doen en lekker juigen zingen

 9. Reno Ramakers zegt

  Verbiedt dan eerst maar eens die 50.000 man op de strand

Laat een antwoord achter