5.000 supporters welkom bij Feyenoord – FC Twente

9

De oefenwedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente van aanstaande zondag (aanvang 14:30 uur) is toegankelijk voor zo’n 5.000 supporters. Bij de wedstrijd gelden verder dezelfde richtlijnen en maatregelen als bij de derby tegen Sparta.

De kaartverkoop voor Feyenoord – FC Twente start dinsdag. De oefenwedstrijden van dit seizoen in De Kuip zijn niet inbegrepen in de seizoenkaart. Supporters kunnen online kaarten bestellen voor het duel met FC Twente. Alle kaarten zijn € 10,- per stuk.

Verkoopperiodes

Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op de kaartverkoop en kunnen vanaf dinsdag 11 augustus 16:00 uur een kaart bestellen. Legioen-leden en Junioren Kameraadjes zijn vanaf woensdag 12 augustus 16:00 uur aan de beurt. Vanaf donderdag 13 augustus 16:00 uur kunnen overige supporters bestellen, uiteraard indien nog beschikbaar. Voor alle supporters geldt: één kaart per seizoenkaart/lidmaatschap/supporter.

9 Comments
 1. Ineke Krijgsman zegt

  Wat is het verschil tussen het strand en het stadion.

 2. Jim van Cappelle zegt

  Belachelijk zeg

 3. Jim van Cappelle zegt

  Ben benieuwd hoeveel er mogen komen met de competitie

 4. Marielle van Rooij zegt

  Zozo das een hoop pfffff

 5. Karin Oomen Reithmann zegt

  Fijn voor jullie

 6. Remmert Vos zegt

  Schiet lekker op zo…van 3000 naar 5000!

 7. Anne Maria Knikker zegt

  Vind ik ook

 8. Wiĺlem Wil Kranenburg zegt

  En op het strand, waar dan ook, niet meer dan 100 ‘mensen’! En fouilleren!!

 9. Jos Haubrich zegt

  Als we nou gewoon zeggen dat we massaal gaan demonstreren in de Kuip. Dat is een grondrecht en kan men niet verbieden !

Laat een antwoord achter