ZBVH zoekt trainer/coach voor tweede elftal

1

Voor het seizoen 2020/2021 is ZBVH op zoek naar een trainer/coach voor het tweede elftal. ZBVH 2 is een jong en ambitieus team dat momenteel uitkomt in de reserve 4e klasse. Onder Pascal Hoek (NSVV 2) en afgelopen seizoen in samenwerking met hoofdtrainer René Milot, heeft de groep de afgelopen seizoenen de nodige stappen gemaakt. Het is de bedoeling om deze lijn door te zetten. De vereniging heeft de ambitie na volgend jaar uit te komen in de reserve 3e klasse. Het voornaamste doel voor komend seizoen is de aansluiting met het eerste elftal nog verder verbeteren.

Naast de nauwe samenwerking met René (op dinsdag werkt de selectie in principe een gezamenlijke training af) en de leiding van het tweede elftal, zal je ook de spil zijn tussen onze oudste jeugd (JO19) en de selectie. Het bestuur heeft de nadrukkelijke wens deze jongens met regelmaat bij de selectie te betrekken om hun klaar te stomen voor het seniorenvoetbal. Idealiter zou je naast het tweede elftal tevens de JO19 trainen.

Het bestuur en hoofdtrainer René Milot hebben de ambitie uitgesproken komend seizoen de gehele selectie klaar te stomen voor een stap hogerop. Dit geldt voor zowel het eerste als tweede elftal. Vind je het leuk om met een jonge, ambitieuze groep aan de slag te gaan en wil je hun begeleiden in de ontwikkeling naar een stap hogerop? Dan horen wij het graag!

Je kunt ons bereiken via bestuur@zbvh.nl of direct contact opnemen met Thierry Cornelissen (06-13677611). Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

1 reactie
  1. Ramon Orgers zegt

    Jeroen van der Beek niks voor jou?

Laat een antwoord achter